Onze diensten

Prijsaanvraag

Als u iets te vervoeren hebt, van een pallet tot een blad papier, kan Atlas Business Courrier u helpen.

Ons aanbod

Expresvervoer is en blijft onze specialiteit. Of het nu gaat om een enveloppe, een pakket, meerdere pakketten of een pallet, onze chauffeurs doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de ontvangst en het leveren zo snel mogelijk en met de grootste zorg voor uw zendingen gebeurt.

Bent u een professional ?

Livraison express pour les sociétés

Wilt u materiaal naar een bouwplaats sturen ? Een plan naar de drukker sturen? Een bezorgronde maken ?

 

Atlas Business Courrier staat aan uw zijde om alles wat u wilt zo snel mogelijk te organiseren en te vervoeren, waar u maar wilt.

Bent u een particulier ?

Particulier en attente de son colis

U hebt net een 50-inch televisie, een wasmachine of een ander huishoudapparaat gekocht en het past niet in uw auto ? Een medisch attest om bij uw werkgever in te dienen of een pakket om naar uw kinderen te sturen?

 

Atlas Business Courrier is er om u te helpen.

Ter afronding

Neem contact met ons op en maak u geen zorgen meer over uw zendingen. Atlas Business Courrier doet dat waar u geen tijd voor hebt. We zijn serieus, snel, efficiënt en dit 365 dagen per jaar, 24 uur per dag. Aarzel niet om ons op de proef te stellen !!!

VRAAG OM EEN PRIJS

Elke bestemming

Op elk moment, op werkdagen of op feestdagen, voor alle bestemmingen, in Luik, in de provincie Luik, in België of in het buitenland, Atlas Business Courrier staat altijd tot uw dienst om al uw post, documenten, pakketten of pallets veilig te vervoeren, uiteindelijk alles wat kan worden vervoerd in een bestelwagen met een capaciteit van 3 m³.

Snelle levering

Voor de hele regio Luik gebeurt de afhaling binnen één uur en wordt de levering op een just-in-time basis uitgevoerd. (Uitgezonderd spitsuren, werken, verkeersongevallen, demonstraties, slecht weer, aanslagen, enz ...). Als de zending in het binnen of buitenland is, wordt deze van zodra wij uw oproep ontvangen zo snel mogelijk verwerkt en geleverd.

100% satisfaction

Bij Atlas Business Courrier is de klant koning. Wij garanderen uw volledige tevredenheid.

24/24, 7/7 dienst

Wij staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar tot uw dienst. Zodra uw zending is afgeleverd, kunt u, indien u hierom hebt verzocht, per sms, telefoon of e mail op de hoogte worden gesteld van het tijdstip en de naam van de persoon die de zending heeft ontvangen. Een kopie van de vrachtbrief is ook beschikbaar.