Atlas Business Courrier

Koerier/Colis Express Taxi

Onze diensten

Prijsaanvraag

Als u iets te vervoeren hebt, van een pallet tot een blad papier, kan Atlas Business Courrier u helpen.

Op elk moment, op werkdagen of op feestdagen, voor alle bestemmingen, in Luik, in de provincie Luik, in België of in het buitenland, Atlas Business Courrier staat altijd tot uw dienst om al uw post, documenten, pakketten of pallets veilig te vervoeren, uiteindelijk alles wat kan worden vervoerd in een bestelwagen met een capaciteit van 3 m³.

Voor de hele regio Luik gebeurt de afhaling binnen één uur en wordt de levering op een just-in-time basis uitgevoerd. (Uitgezonderd spitsuren, werken, verkeersongevallen, demonstraties, slecht weer, aanslagen, enz ...).

Als de zending in het binnen of buitenland is, wordt deze van zodra wij uw oproep ontvangen zo snel mogelijk verwerkt en geleverd.

Sinds 2014 is ons dynamische team actief in de sector, eerst als natuurlijke persoon en sinds 2017 als bvba, en is 100% toegewijd om de klanten tevreden te stellen.

Wij staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar tot uw dienst. Zodra uw zending is afgeleverd, kunt u, indien u hierom hebt verzocht, per sms, telefoon of e-mail op de hoogte worden gesteld van het tijdstip en de naam van de persoon die de zending heeft ontvangen.

Een kopie van de vrachtbrief is ook beschikbaar.

De diensten van Atlas Business Courrier, voor wie ?

Onze diensten zijn bestemd voor iedereen, zowel particulieren als professionals. Of u nu huismoeder, advocaat, notaris, architect, drikker, werknemer, aanemer, bloemist, ambachtsman, kleine handelaar, ezn...

ONTDEK ONZE DIENSTEN

Onze sterktes

24/24, 7/7 dienst

Wij staan 24 uur per dag, 365 dagen
per jaar tot uw dienst.

100% tevredenheid

Bij Atlas Business Courrier is de klant
koning. Wij garanderen uw volledige
tevredenheid.

Snelle levering

Voor de hele regio Luik gebeurt de
afhaling binnen één uur en wordt de
levering op een just-in-time basis
uitgevoerd.

Elke bestemming

Op elk moment, op werkdagen of op
feestdagen, voor alle bestemmingen,
in Luik, in de provincie Luik, in België of in het buitenland.